Snømåking trapp/sti fellesområde

Vinteren er på vei, og det første snøfallet er trolig nært forestående. Brøyting og strøing av bilveiene i området vårt blir ivaretatt av kommunen opp til garasjen, og av innleid brøyter på veiene inne på selve området. Det er imidlertid en del ferdselsveier utenom dette som vi bør holde åpent gjennom vinteren for de som bruker beina. For dette engasjerer styret to ungdommer som bor på feltet til å måke snø på disse områdene.

Områdene vi ønsker å holde farbare i løpet av vinteren er markert med gult på kartet i vedlegget. Det gjelder den lange trappen på øvre felt, trappen fra nordende av garasje mot nedre felt, gangvei fra garasje og ned mot snu-hammer, og videre trapp ned mot sti på nedsiden av feltet. Stien videre nedover skal ikke måkes, den må «tråkkes» av de som bruker den. I tillegg må det måkes foran postkassestativene (tre stykker), foran dør i nordenden av garasjen, og foran trappehus på toppen av garasje.

Styret ønsker primært at beboere som har synspunkter på kvalitet og frekvensen av måking tar kontakt med styret om dette, og ikke henvender seg direkte til de som måker.

Snømåking av fellesområder – instruks.

Dette innlegget ble publisert i Hjemmeside. Bokmerk permalenken.