Parkering & fart

Vi minner om at biler først og fremst skal parkeres i garasjen, plassene på taket er gjesteparkeringen vår – og fra tid til annen blir det dessverre fullt. Noen sjekker viser at det da som oftest er ledige plasser inne i garasjen…

Etter forslag fra en beboer vurderte styret å tillate parkering i ballbingene på nedsiden av garasjen, men disse blir brukt til fotball og lek, så vennligst ikke sett biler her før vinteren kommer (1. november). Vi kan evt. vurdere dette på nytt på generalforsamling.

Mange har klaget på høy fart på biler som kjører inne på området, og vi har sagt fra til bl.a. Posten. Det kan være på sin plass å minne om at det er 30-sone (og parkeringsforbud i veikant) hele veien opp fra skolen. Vi ber om at evt. kjøring til/fra eiendommen gjøres i tilsvarende gangfart – det har vært farlige situasjoner i år!

Se vedtektene §4:

Dette innlegget ble publisert i Hjemmeside. Bokmerk permalenken.