Høstdugnad lørdag 16. oktober

Vi kjører høstens dugnad lørdag 16. oktober og håper på oppholdsvær! Oppmøte på garasjetaket kl 1000 for fordeling av oppgaver. Mye er nok gjort i løpet av tre timer, så kl 1300 fyrer vi opp grill og bidrar med pølser og en fortjent brus.

Franzefoss plasserer ut en container til hageavfall (merk – hvis den inneholder grus og annet avfall må det sorteres og blir dyrt), og prioriteres først til det som ryddes fra fellesområdene under dugnaden. Fra lørdag ettermiddag kan det kastes fra egne hager. Containeren hentes tirsdag morgen – 19. oktober.

Resten av året er det rodefordelingen som styrer vedlikeholdet av fellesområdene – ta gjerne en kikk her og finn din husstand og hva som evt. er ansvaret. Det er ikke meningen at dugnaden skal brukes på dette.

Vel møtt!

Dette innlegget ble publisert i Hjemmeside og merket med . Bokmerk permalenken.