Oppdatert Telenor-avtale TV/Internett

Huseierforeningen har en fellesavtale med Telenor (tidligere CanalDigital) om leveranse av TV/Internett til alle husstander. Styret har inngått en ny treårig avtale og forhandlet frem en høyere basisfart (100 Mbps i stedet for 20 Mbps), samt nye rutere til alle. Disse vil bli utlevert i løpet av oktober.

De fleste husstander har oppgradert sitt abonnement og betaler ekstra for høyere fart i dag. De som klarer seg med 100 Mbps vil da ikke trenge å betale ekstra. De som i dag har en høyere fart, vil også få dette rimeligere. De nye prisene for oppgradering blir:

Bredbånd 200: 199,- kr
Bredbånd 350: 289,- kr
Bredbånd 600: 599,- kr
Bredbånd 1000: 749,- kr

Oppstart for Komplett 100-avtalen blir trolig 1. november, selv om basisfart skal allerede være oppgradert til 100 Mbps for alle. Dersom noen betaler kvartalsvis for oppgraderinger, er det lurt å følge med på at du blir kreditert korrekt fra Telenor.

Dette innlegget ble publisert i Hjemmeside. Bokmerk permalenken.